Skrevet d. 24 jun 2014

Catering er som take away – Bare lidt lækrere

Der findes massere af pizzeriaer og grillbarer i Esbjerg, men nogen gange vil man bare gerne have noget lidt lækrere mad. Selvom man måske ikke skal holde stor fest eller lign., kan man engang imellem bare godt blive lidt træt af den samme klassiske pizza, man bestiller fra pizzeriaet hver gang.

Catering og take away minder rent faktisk på flere områder om hinanden – Det er nemt, og man kan få bragt maden ud. Den store forskel ligger selvfølgelig i, at catering mad er en del mere lækkert, at spise, end maden fra et take away sted.

Mange tror, at man skal være et stort selskab, før man kan bestille catering-mad, men ofte kan man, hvis man bestiller nogen dage i forvejen, bestille helt ned til 10 personer – Så man behøves altså ikke holde en kæmpe fest, bare for at få leveret noget lækkert mad.

3 catering steder i Esbjerg

MIBevent holder egentlig til i Risskov, men tilbyder at levere deres lækre retter til Esbjerg. Hos MIBevent kan du bl.a. finde tapas, frokost og flere forskellige aftenbuffetter. Dette catering sted er meget kendt for deres gode kvalitet.

Egå Slagteren tilbyder flere forskellige former for buffet, men også brunch. Noget af det unikke ved Egå Slagteren er bl.a., at de tilbyder helstegt pattegris og grill-menuer – I disse tilfælde bliver maden altså lavet direkte hos dig!

Cuisine har valgt at dele deres forskellige buffeter op i kategorier, alt efter hvad anledningen er, og derfor kan du bl.a. vælge at bestille bryllupsmenu, barnedåb menu og konfirmationsmenu – Og du er selvfølgelig velkommen til at bestille en konfirmationsmenu, selvom det er 20 år siden, du blev konfirmeret.

Hvis du tager et kig på Vitam, er der endnu flere forskellige muligheder for catering i Esbjerg, så det er bare at kigge ind. Her har du også mulighed for, at sortere og gå mere i dybden med de forskellige leverandører!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *